Două licee, o şcoală gimnazială şi o grădiniţă din Buzău îşi suspendă cursurile timp de două săptămâni, după ce în rândul elevilor şi cadrelor didactice au fost înregistrate cazuri de Covid-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Buzău a decis, miercuri, suspendarea cursurilor faţă în faţă şi trecerea în scenariul 3 la Grădiniţa cu program Prelungit nr 1, Şcoala Gimnazială „Dionisie Romano” şi Liceul cu Program Sportiv „Iolanda Balaş Soter” din municipiul Buzău şi a liceului Tehnologic din oraşul Pogoanele.

De asemenea, CJSU a aprobat reluarea cursurilor în 2 licee, 4 şcoli şi 5 grădiniţe din Pătârlagele, Amaru şi Lopătari.

Tot în şedinţa CJSU de miercuri Direcţia de Sănătate Publică a recalculat rata de incidenţă cumulată pentru localităţile judeţului şi s-a constatat că în două comune aceasta a depăşit valoarea de 1,5 cazuri la mia de locuitori.

Astfel, pentru Comunele Chiojdu (1,55/1000) şi Bălăceanu (1,93/1000) au fost dispuse măsuri specifice, începând cu data de 29 octombrie pe o perioadă de 14 zile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.