Lansarea filmului biografic „Respect”, cu Jennifer Hudson în rolul cântăreţei Aretha Franklin, a fost amânată cu alte şapte luni din cauza pandemiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

MGM a anunţat că „Respect” va fi lansat pe 13 august 2021. Iniţial, el trebuia să fie lansat pe 9 octombrie 2020, apoi premiera a fost mutată în ianuarie 2021.

Actriţa şi cântăreaţa Jennifer Hudson, premiată cu Oscar pentru rolul secundar din „Dreamgirls” (2006), a fost aleasă de însăşi Aretha Franklin pentru a-i juca rolul. Din distribuţie mai fac parte Forest Whitaker, Marlon Wayans, Mary J. Blige, Audra McDonald, Heather Headley, Tituss Burgess şi Marc Maron.

Scenarista Callie Khouri, premiată cu Oscar pentru „Thelma & Louise”, a scris povestea filmului regizat de Liesl Tommy - prima femeie afro-americană care a fost nominalizată la premiile Tony. Lungmetrajul urmăreşte evoluţia carierei artistei supranumite „Regina muzicii soul”, care a murit în 2018.

Compania MGM a mai anunţat că, pentru moment, scoate „Tomb Rider 2” din calendarul premierelor. Continuarea regizată de Ben Wheatley, cu Alicia Vikander în rol principal, ar fi trebuit să fie lansată pe 19 martie 2021.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.