Prima Doamnă Melania Trump a participat, singură, la primul său miting electoral - de la anunţul miliardarului newyorkez a candidaturii sale, în iunie 2019 - în vederea realegerii soţului său Donald Trump, oferindu-le susţinere victimelor covid-19, de care locatarul Casei Albe şi ea însăşi s-au vindecat, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu sunt în continuare de acord cu felul în care spune lucrurile”, a mărturisit marţi First Lady, provocând râsete în adunare, într-un discurs pe care l-a susţinut la Atglen, în statul-cheie Pennsylvania.

”Însă este important pentru el să le vorbească în mod direct oamenilor”, a continuat ea, referindu-se la folosirea cu frenezie de către Donald Trump a reţelei de socializare Twitter.

”Donald Trump este un luptător. Îi place această ţară şi se bate pentru voi zilnic. Pentru prima oară în istorie, cetăţenii acestei ţări îşi pot auzi în mod direct şi instantaneu preşedintele zi de zi, pe reţele de socializare”, a insistat Melania Trump.

Fostul manechin de origine slovenă, în vâstă de 50 de ani, a făcut din lupta împotriva hărţuirii online una dintre marile axe ale activităţii Casei Albe.

Ea a apărat deja tweeturile soţului său la Convenţia republicană, la sfârşitul lui august.

COMPASIUNE

Melania Trump a efectuat marţi prima sa deplasare de campanie în vederea realegerii lui Donald Trump, de la anunţarea candidaturii în iunie 2019, după ce şi-a anulat, săptămâna trecută, un miting împreună cu soţul său, din cauza unei ”tuse persistente”.

Diagnosticată cu covid-19 în acelaşi timp cu soţul său, în noaptea de 1 spre 2 octombrie, First Lady a anunţat la jumătatea lui octombrie că a fost testată negativ cu covid-19.

Fiul lor, Barron, în vârstă de 14 ani, s-a îmbolnăvit şi el.

”Mulţumesc pentru toată dragostea şi susţinerea pe care ni le-aţi transmis”, a declarat ea în Pennsylvania.

”Suntem mult mai bine acum”, a anunţat ea.

Melania Trump a vrut să transmită un mesaj de compasiune rudelor celor peste 225.000 de americani uicşi de noul coronavirus SARS-CoV-2.

”Ca mulţi dintre voi, eu am trăit în mod direct efectele covid-19, nu doar ca pacientă, dar şi ca mamă şi soţie”, a declarat ea.

”Însă ştiu că mulţi oameni au pierdut fiinţe dragi sau cunosc persoane afectate pentru totdeauna de acest iinamic tăcut”, a adăugat Prima Doamnă.

”Vom triumfa împotriva acestui virus”, a dat asigurări Melania Trump.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.