Tehnicianul ceh Pavel Vrba şi-a reziliat contractul cu Ludogoreţ, a anunţat, luni, gruparea la care evoluează Claudiu Keşeru, Cosmin Moţi şi Dragoş Grigore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Odată cu Vrba va părăsi campioana Bulgariei şi asistentul său Zdenek Becka. În schimb antrenorul de portari Martin Tichacek rămâne în staff.

Echipa a fost preluată de Stanislav Ghencev, în vârstă de 39 de ani, fost secund al lui Vrba şi numit interimar. El a mai fost antrenor principal la Ludogoreţ, anul trecut, şi de asemenea a mai ocupat postul de antrenor secund la echipa celor trei români. În carieră, a mai fost secund la naţionala Bulgariei, antrenor principal şi secund la Etar Veliko Târnovo.

Ghencev a condus formaţia Ludogoreţ la meciul de duminică, scor 3-1, cu Montana. disputat în deplasare.

Vrba, 56 de ani, a preluat conducerea tehnică a echipei Ludogoreţ în ianuarie. Deşi a reuşit câştigarea campionatului, Vrba nu a calificat echipa în grupele Ligii Campionilor. Ludogoreţ a ajuns în grupele Ligii Europa, fiind învinsă, în prima etapă, acasă, de Antwerp, cu 2-1.

În campionat, Ludogoreţ este pe locul 2, cu 20 de puncte, din nouă meciuri. Lider este Lokomotiv Plovdiv, cu 22 de puncte, din zece jocuri.

Ludogoreţ a pierdut puncte importante, acasă, cu Ţarsko Selo, scor 1-1, în deplasare, cu ŢSKA Sofia, scor 2-2, şi tot în deplasare, cu Botev Vraţa, scor 1-3.

Pavel Vrba a mai câştigat trei titluri şi un trofeu al Cupei Cehiei, cu Viktoria Plzen, titlul şi cupa în Slovacia, cu Zilina.

El a mai antrenat, printre altele, pe Banik Ostrava şi Anji Mahacikala şi a fost selecţionerul Cehiei, între 2014 şi 2016.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.