Curtea de Apel Bucureşti a respins, luni, cele 52 de apeluri formulate împotriva validării mandatului de primar general al lui Nicuşor Dan, considerând că acestea au fost tardiv formulate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Admite excepţia tardivităţii. Respinge toate apelurile ca tardiv formulate”, a anunţat Curtea de Apel Bucureşti.
Decizia este definitivă.
Tribunalul Bucureşti a decis în urmă cu două săptămâni validarea mandatului de primar al Capitalei pentru Nicuşor Dan, dar decizia a fost atacată cu 52 de apeluri la Curtea de Apel Bucureşti. 
Nicuşor Dan declara, duminică seara, la B1 Tv,  că validarea sa ca primar va avea loc, cel mai probabil, joi sau vineri. 
"Eu sper că procesul în instanţă în care se vor judeca cele 52 de apeluri va avea loc mâine (luni - n.r.) la amiază, la ora 12.00 la Curtea de Apel, şi sunt convins că rezultatul va fi cel normal, firesc la o lună de la alegeri. Validarea va fi probabil joi, vineri, săptămâna aceasta care urmează. E o oarecare confuzie, pentru că multă lume are impresia că eu sunt primar de o lună de zile, când nu am avut niciun fel de atribuţii. Conform legii, primarul în funcţie este cel care a fost ales în 2016, Gabriela Firea şi o să fie până joi, vineri, când o să fiu instalat. Deci responsabilitatea pe tot ce se întâmplă în Bucureşti îi revine până atunci”, a afirmat Nicuşor Dan.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.