Un bărbat care cerea bani pretextând că şi-a pierdut degetele de la mâini şi are nevoie de bani a fost amendat de jandarmi după ce s-a dovedit că minţea. Cu palmele înfăşurate în bandaje, bărbatul cerea ajutorul pelerinilor veniţi la Patriarhie pentru a se închina la racla Cuviosului Dimitrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

”Deşi avem motive să le mulţumim celor care s-au adunat la racla Sfântului Dimitrie, dat fiind comportamentul cooperant de care au dat dovadă, am întâmpinat şi situaţii mai puţin obişnuite. Un bărbat cu palmele înfăşurate în bandaje pline de sânge atrăgea atenţia oamenilor din preajma sa, spunând că şi-a pierdut degetele şi că are nevoie de bani. Câţiva enoriaşi au solicitat ajutorul SMURD, îngrijoraţi de starea bărbatului”, relatează Jandarmeria.

Odată îndepărtate bandajele, s-a constatat că problema nu era de competenţa medicilor, întrucât degetele erau intacte, astfel că au fost chemaţi jandarmii, care i-au dat bărbatului o amendă contravenţională în valoare de 500 de lei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.