Mandachi Hotel&Spa, Don Stefano Restaurant şi cele trei restaurante Spartan din Suceava, sunt primele unităţi din industria HoReCa ce primesc certificatul #BeSafe emis de către organismul de certificare CERTINSPECT REGISTER, care atestă respectarea şi implementarea măsurilor de igienă, sanitare, de distanţare socială şi control privind răspândirea infecţiilor cu noul coronavirus, conform schemei de certificare #BeSafe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o perioadă de mari sacrificii pentru industria HoReCa, Mandachi Industry, din dorinţa de a asigura un mediu sigur, atât pentru clienţi cât şi pentru angajaţi, a decis, în parteneriat cu organismul internaţional de certificare Certinspect Register, derularea procedurilor de verificare a spaţiilor proprii din punct de vedere a respectării normelor şi regulilor de bună practică şi de protecţie privind riscul contaminării cu noul coronavirus.

Certinspect Register, furnizor de servicii de certificare, a dezvoltat propria schemă de certificare de încredere privind măsurile necesare pentru prevenirea şi atenuarea răspândirii infectărilor cu diverşi agenţi patogeni, inclusiv noul coronavirus SARS-CoV-2, din nevoia de a încuraja respectarea regulilor de prevenţie în mediile cu risc de infectare.

Noul concept, #BeSafe, reprezintă un instrument de combatere a situaţiei generate de apariţia COVID-19. Promovează un set de bune practici, cu scopul diminuării considerabile a riscului răspândirii epidemiei în locuri publice şi private, în mijloacele de transport, locaţii de divertisment (hoteluri, restaurante, teatre, muzee, săli de sport şi piscine), unităţi de producţie a alimentelor, săli de conferinţe şi evenimente, case de îngrijire şi odihnă, sporind în acest fel încrederea consumatorilor în serviciile/produsele organismelor care primesc dreptul de utilizare al mărcii #BeSafe.

În urma procedurilor de verificare derulate la începutul lunii octombrie 2020, în locaţiile menţionate, Certinspect Register atestă că cele trei restaurante Spartan din Suceava, Mandachi Hotel&Spa şi Don Stefano Restaurant sunt unităţi sigure şi confirmă că acestea au implementat cerinţele schemei #BeSafe referitoare la măsurile de prevenţie a răspândirii COVID-19 în toate spaţiile de desfăşurare a activităţilor.

Certificarea  unităţilor a rezultat în urma unui audit  riguros  de evaluare a procedurilor de siguranţă implementate în fiecare unitate, a protocoalelor de igienă, de instruire a personalului, de informare a clienţilor privind măsurile de siguranţă aplicate dar şi de răspuns în cazul eventualelor incidente.

„În orice business,  prioritatea mea a fost şi va fi  siguranţa clienţilor, sănătatea lor şi a angajaţilor mei. Încă de la începutul pandemiei am luat toate măsurile, astfel încât spaţiile noastre să fie sigure şi să respecte toate măsurile de siguranţă sanitară. Am muncit cu toţii enorm şi nu putem să cedăm în faţa pandemiei. Eforturile tuturor merită răsplătite şi tocmai de aceea am decis să venim către clienţi cu o certificare internaţională care aduce confirmarea siguranţei în unităţile noastre. Nu avem voie să lăsăm garda jos. Toţi suntem responsabili.” declară Ştefan Mandachi

Epidemia de coronavirus va provoca un declin al economiei mondiale, cu pierderi uriaşe pentru multe industrii. Recuperarea economică va fi un proces anevoios, de lungă durată mai ales pentru acele sectoare în care predomină adunările sociale. Respectarea unui cadru bine documentat cu procedee şi instrucţiuni este un instrument ce oferă rezistenţă unei organizaţii pentru a opera pe termen lung. Astfel, am creat #BeSafe, certificarea de încredere în aplicarea regulilor de prevenţie,  ce ajută cu succes companiile în a diminua riscurile pentru sănătate atât în cazul angajaţilor, cât şi al clienţilor.” declară Mariana Ionescu, General Manager Certinspect Register.

Certificarea #BeSafe vine să susţină toate eforturile depuse de SC Strong MND Corporation SRL  încă de la începutul pandemiei, pentru a asigura spaţii sigure atât clienţilor cât şi angajaţilor.

Strong MND Corporation deţine grupul de francize Mandachi Hotel&SPA, lanţul de restaurante Hercule precum şi reţeaua de tip fast-food Spartan, cea mai mare franciză cu carne rotisată din Europa.

Relaţii presă:

Vertical Advertising&PR

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.