Poliţiştii şi jandarmii din Bucureşti au intervenit, vineri seară, în parcarea unui complex comercial din Sectorul 1, unde se adunaseră mai multe persoane, zona fiind cunoscută pasionaţilor de drifturi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
"În această seară, poliţişti din Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Brigada Rutieră, Secţia 2 Poliţie şi Serviciul Acţiuni Speciale, cu sprijinul Jandarmeriei, au intervenit în parcarea unui complex comercial din sectorul 1, unde începeau să se strângă mai multe persoane, zona fiind cunoscută pasionaţilor de drifturi", a anunţat, vineri seară, Poliţia Capitalei.
 
Acţiunea beneficiază de sprijinul Registrului Auto Român. 
 
Potrivit sursei citate, se fac verificări cu privire privire la autoturismele identificate, precum şi cu privire la respectarea prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. 
 
Acţiunile Poliţiei Capitalei continuă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.