Achiziţia unei case sau a unui apartament este un moment important în viaţa oricărui cuplu. Dacă te afli şi tu în pragul acestor căutări şi vrei să eficientizezi timpul petrecut prin magazine, căutând accesorii potrivite şi decoraţiuni cât mai spectaculoase, articolul prezent te va ajuta cu sfaturi pentru a termina cât mai repede amenajarea!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iată cum să îţi mobilezi mai uşor locuinţa!

  1. Alege de la început stilul de design interior şi menţine-l în toate camerele

Ca prim pas, desigur, trebuie să stabileşti cum vrei să fie amenajată întreaga locuinţă. Alege o singură dominantă de stil, care să fie punctul de plecare şi pe care să o păstrezi în fiecare încăpere a viitorului vostru cămin.

Dacă ai un număr mai mare de camere, poţi utiliza mai multe stiluri, în funcţie de compartimentarea lor, pentru a avea o diversitate. Ai grijă, însă, ca acestea să se completeze reciproc şi să creeze un tot unitar şi armonios, din punct de vedere estetic. În caz contrar, păstrează un design curat şi menţine-l în toate spaţiile casei tale.

  1. Alege seturile de mobilier

            Pentru a eficientiza timpul de căutare a elementelor de mobilier, ai la îndemână numeroase seturi de mobilă pentru dormitoare, livinguri, bucătării şi holuri. Apelând la acestea, te vei putea bucura mai rapid de locuinţa ta. În funcţie de dimensiuni, dar şi de dorinţe şi aşteptări, alege ceea ce ţi se potriveşte pentru a te asigura că ai parte de tot confortul necesar!

            Mobila este elementul central din întreaga casă. Tocmai acesta este motivul pentru care toate căutările vor fi îndreptate spre confort, dar, în acelaşi timp şi către aspectul estetic. Pentru a păstra nota constantă, cele mai la îndemână sunt aceste seturi. 

  1. Nu încărca prea mult cu decoraţiuni

            O locuinţă nouă nu are neapărată nevoie de numeroase decoraţiuni. Toate obiectele pe care le vei utiliza ca un plus de valoare sau ca un accent de culoare pot fi achiziţionate şi pe parcurs. Pentru început, decide-te asupra unor piese esenţiale, după care, treptat, poţi adăuga şi altele, pe care le consideri potrivite.

  1. Alege elemente cât mai simple

            Pentru început, încearcă să alegi totul cât mai simplu. Nu utiliza elemente foarte încărcate şi nu alege dinainte accesoriile. Simplitatea este întotdeauna apreciată, iar o locuinţă nouă are nevoie de aceasta.

După ce ai ales elementele de mobilier, vei avea nevoie de retuşurile finale, precum draperii, perdele, covoare sau corpuri de iluminat. În funcţie de mobilă, poţi decide nuanţele care să predomine în toate acestea. Ultimul trend recomandă utilizarea a două culori de bază şi încă o nuanţă secundară pentru detalii. Dacă, însă, nu ştii ce culoare se potriveşte fiecărei camere, poţi găsi aici mai multe informaţii!

            Mobilarea şi decorarea sunt două dintre cele mai importante acţiuni pe care le vei face după ce ţi-ai achiziţionat o nouă casă sau un apartament. Nu ai vrea ca totul să fie mai uşor? Alege inspirat toate elementele din viitoarea ta locuinţă şi bucură-te cât mai repede de momentele petrecute în ea!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.