Atacantul francez Steve Leo Beleck A'Beka, fost la CFR Cluj, a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, cu clauză de prelungire în cazul promovării, cu FC Petrolul, a anunţat gruparea ploieşteană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce s-a pregătit, în ultima săptămână, sub comanda antrenorului Viorel Moldovan, Beleck a devenit oficial, de vineri, jucătorul "galben-albaştrilor", semnând contractul cu gruparea petrolistă chiar în ziua în care fiica lui a împlinit un an.

În vârstă de 27 de ani, atacantul născut la Yaounde (Camerun), dar având cetăţenie franceză, a mai evoluat la Udinese Calcio, AEK Atena, Watford, Stevenage, Mons, Fiorentina, Crotone, Mantova, CFR Cluj, Umraniyespor, Balikesirspor, Rieti şi Catania.

La precedenta sa experienţă în fotbalul românesc, în sezonul 2015-2016, el a câştigat Cupa României cu CFR Cluj, formaţie pentru care a bifat, în total, şase goluri în 31 de apariţii. Tot la CFR Cluj l-a avut ca antrenor pe Francisc Dican, actualul asistent al lui Viorel Moldovan în staff-ul tehnic al prahovenilor.

Ceilalţi doi jucători care au participat, săptămâna trecută, la antrenamentele petroliştilor, Richard-Quentin Samnick şi Salif Cisse, au părăsit Ploieştiul, ei neintrând în calcule pentru un eventual transfer.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.