Pentru a menţine tenul cu un aspect sănătos şi radiant, este necesar să îi asiguri o îngrijire delicată. Astfel, rutina zilnică de îngrijire a tenului, pe lângă spuma de curăţare, tonerul şi serul, trebuie să includă şi o cremă hidratantă de înaltă calitate, care îi va îmbunătăţi starea şi aspectul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producătorii autohtoni au lansat o serie de creme de faţă, care au grijă de pielea delicată, iar mai jos îţi vom prezenta top 5 creme inovatoare cu proprietăţi hidratante, care cu siguranţă îţi vor satisface cerinţele.

  • Cremă hidratantă de zi Aloesove

Acest remediu este conceput pe baza ingredientelor naturale, fiind lipsit de substanţe chimice. Extractul organic de aloe, vitamina E, uleiurile vegetale din sâmburi de struguri, in şi floarea-soarelui sunt responsabile de hidratarea intensă a epidermei şi de menţinerea unui nivel optim de umiditate, prevenind astfel uscarea acesteia. De asemenea, produsul are proprietăţi antioxidante, de calmare şi protejează pielea împotriva factorilor nocivi ai mediului. Acesta are o textură uşoară, ce se distribuie uniform şi se absoarbe rapid, fără a lăsa un film gras sau lipicios. În plus, calmează iritaţiile şi îmbunătăţeşte elasticitatea epidermei.

  • Nuxe Creme Fraiche De Beaute

Crema hidratantă de la Nuxe este concepută pentru tenul normal. Aceasta are proprietatea să restabilească echilibrul hidro-lipidic şi să elimine uscăciunea. Formula sa se bazează pe 93,3% ingrediente de origine naturală, care sunt responsabile de a oferi epidermei cea mai eficientă şi blândă îngrijire. Laptele vegetal şi extractele de alge, calmează instantaneu şi protejează pielea de factorii nocivi ai mediului. De asemenea, crema regenerează epiderma, uniformizează microrelieful feţei, îmbunătăţeşte tonul pielii şi circulaţia sângelui. În plus, poate fi utilizată şi ca bază pentru machiaj.

  • Chanel Hydra Beauty Hydratation Protection Radiance Creme

Acest produs este conceput pentru pielea uscată şi normală. Crema asigură tenului o nutriţie intensivă şi o hidratare profundă. Compoziţia include extract de ghimbir albastru care este responsabil să inhibe procesul de îmbătrânire şi unt de shea care hidratează intens, lăsând epiderma moale şi plăcută la atingere. Remediul regenerează celulele, previne îmbătrânirea prematură şi oferă protecţie împotriva factorilor nocivi ai mediului. Cu utilizarea regulată a acestuia, tenul va avea un aspect radiant şi catifelat.

  • Vianek Moisturizing Night Cream

În timpul nopţii, tenul nu este expus factorilor nocivi ai mediului, iar ingredientele active pătrund mult mai bine şi uşor în celule, saturând epiderma cu substanţe nutritive. Astfel, această cremă de la Vianek va fi soluţia perfectă pentru îngrijirea tenului pe timp de noapte. Remediul are proprietatea să menţină un nivel optim de umiditate, prevenind uscarea, să hrănească pielea şi să îi restabilească elasticitatea. De asemenea, o tonifiază, o netezeşte şi îi îmbunătăţeşte aspectul. Formula sa se bazează pe extracte valoroase de plante medicinale, astfel încât crema este potrivită chiar şi pentru pielea sensibilă. Aceasta se absoarbe instantaneu şi nu lasă un film gras.

  • AA Cosmetics Japan Rituals 40+

Această cremă hidratantă este concepută special pentru pielea matură. Remediul are un efect hidratant şi netezitor. Formula sa conţine extracte de shiso şi alge wakame, care au proprietatea să hidrateze intens epiderma. De asemenea, conţine uleiuri nutritive naturale din tărâţe de orez, jojoba, avocado şi shea, care stimulează producţia de colagen, iar conţinutul de acid hialuronic ajută la reducerea ridurilor. Datorită utilizării regulate a acestei creme de faţă, pielea va fi bine hidratată şi va avea un aspect tânăr.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.