Preşedintele Forta Identitatii Nationale - Platforma Social Liberală (PSL) Ilan Laufer a anunţat joi pe Facebook că va fuziona cu Pro România şi va deschide listele formaţiunii fondate de Victor Ponta la Camera Deputaţilor în judeţul Brăila.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„PSL vine la Pro România! Startup-ul politic pe care l-am iniţiat la sfârşitul anului trecut FIN-PSL, se va alătura prin fuziune Partidului Pro România. Îi mulţumesc lui Victor Ponta pentru toată deschiderea pe care a avut-o faţă de acest proiect politic cu orientare de centru, proiect format din oameni profesionişti şi tineri antreprenori care, prin această fuziune, vor consolida zona liberal-antreprenorială a Pro România şi îşi vor aduce contribuţia în cadrul proiectelor menite să sprijine mediul privat şi în mod special firmele româneşti, acestea fiind cele mai afectate de actuala criză economică provocată de pandemie.Mulţumesc colegilor pentru încrederea acordată de a deschide lista de candidaţi pentru Camera Deputaţilor în judeţul Brăila şi îi asigur de toată implicarea mea astfel încât atât partidul cât şi capitalul autohton să aibă cel puţin un reprezentant din judeţ în viitorul Parlament”, a scris Ilan Laufer joi pe Facebook.

Laufer a fost în PSD. El a fost şi consilier onorific al fostului premier Viorica Dăncilă şi a anunţat, în 25 septembrie 2019, că demisionează din funcţii, întrucât nu a fost invitat să facă parte din delegaţia premierului în Statele Unite ale Americii.

Pe 1 decembrie 2019, Ilan Laufer şi Alexandru Coita, tot fost consilier onorific al fostului prim-ministru Viorica Dăncilă, au anunţat că lansează un proiect politic nou, menit să „reaprindă flacăra speranţei în România”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.