Echipa HC Dobrogea Sud a anunţat că nu va juca în Liga Naţională de handbal masculin, după un caz pozitiv de Covid-19 depistat la adversara CSM Făgăraş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Tocmai am fost anunţaţi că meciul din etapa 10 nu va mai avea loc. În lotul celor de la Făgăraş a fost depistată infectare cu Covid-19. Nu ştim despre câte cazuri este vorba, însă le dorim multă sănătate celor din echipa şi staff.  Aşadar, "delfinii" nu vor mai face deplasarea la Sfântu Gheorghe pentru meciul care urma să fie programat vineri. Asteptam decizia FRH în privinţa acestui joc. Ne bucurăm că există şi veşti bune: în urma celei mai recente testări, niciun membru al lotului sau staff-ului HCD nu este infectat", a anunţat clubul constănţean.
 
"Băieţii noştri au aflat chiar în drum spre Sfântu Gheorghe că meciul de maine cu Făgăraş nu se mai joacă. Bine că n-am apucat să ajungem prea departe şi am intors autocarul la Medgidia, când am primit vestea", au mai scris pe Facebook cei de la HC Dobrogea Sud.
 
De asemenea, rezultatele testelor COVID efectuate, miercuri, au relevat un caz pozitiv la coronavirus, fapt pentru care SCM Politehnica nu se mai deplasează la Sfântu Gheorghe, pentru meciul cu Minaur Baia Mare.
 
Turneul al doilea al Ligii Naţionale la handbal masculin este programat să înceapă vineri la Sfântu Gheorghe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.