Muzicianul britanic Paul McCartney a anunţat miercuri lansarea unui nou album solo, "McCartney III", pe 11 decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest disc va conţine cântece create sau rearanjate de fostul membru al formaţiei The Beatles în timpul izolării din cauza pandemiei. 

Discul este al treilea dintr-un triptic, primul fiind lansat acum 50 de ani. "McCartney II" a urmat zece ani mai târziu, în 1980.

Fostul basist al formaţiei The Beatles a explicat într-un comunicat că iniţial nu prevăzuse ca lansarea albumului să aibă loc în 2020, dar că izolarea sa i-a oferit ocazia de a lucra vechi cântece niciodată lansate, apoi dorinţa de a crea altele noi. 

"De-a lungul anilor am lucrat la unele lucruri, dar uneori îmi lipsea timpul şi le lăsam terminate pe jumătate", a declarat Paul McCartney, explicând că timpul petrecut la ferma sa i-a permis să lucreze "în fiecare zi" în studio. 

Marţi, Paul McCartney a distribuit pe reţelele de socializare indicii, fotografii cu câte trei flori şi ciuperci. 

Înregistrat în Sussex (sudul Angliei), "McCartney III" cuprinde cântece inedite. Este vorba despre al 18-lea album solo, după "Egypt Station", clasat în 2018 în fruntea topului Billboard din SUA pentru prima dată în 36 de ani. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.