Fotbalistul echipei CFR Cluj, Alexandru Chipciu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că ŢSKA Sofia are prima şansă în confruntarea cu clujenii din prima etapă a grupelor Ligii Europa, pentru că joacă acasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ştim că este o echipă foarte bună, au progresat foarte mult în ultimii ani. Ar fi foarte bine pentru noi să începem cu dreptul, nu sunt foarte multe meciuri să ai timp de recuperat şi e important să începi cu dreptul, mai ales în aceste competiţii. Bulgarii în momentul de faţă, dacă au două echipe în Liga Europa, sunt mai bine decât noi. Pentru faptul că ei joacă acasă ar avea prima şansă în meciul de mâine seară. Aşa, cred că valorile sunt sensibil egale”, a spus Chipciu.

El a vorbit şi despre faptul că pe majoritatea stadioanelor în această perioadă se joacă fără public: “Cred că toţi cei care joacă fotbal simt că fotbalul fără suporteri e foarte sec”.

Meciul ŢSKA Sofia - CFR Cluj va avea loc joi, de la ora 19.55, în prima etapă a grupei A a Ligii Europa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.