Premierul Ludovic Orban a confirmat miercuri că a luat decizia de a-l schimba pe prefectul Capitalei Gheoghe Cojanu şi că Traian Berbeceanu se află printre posibilii candidaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu puteam să anunţ decizia mea de a schimba prefectul Capitalei luni, înaintea unei şedinţe fundamentale conduse de prefectul Capitalei, ceaa Comitetului Muncipal pentru Situaţii de Urgenţă . Astăzi pot să  vă spun ”Da, am luat decizia de a-l schimba pe prefectul Capitalei. Da, joi, la şedinţa de Guvern vom opera această modificare. Da, Traian Berbeceanu este printre posibilii candidaţi la funcţia de prefect care se află în evaluare”, a declarat prim-ministrul.

Întrebat în legătură cu faptul cu numirea rapidă a lui Berbeceanu într-o funcţie care să-i permită astfel să îndeplinească condiţia de a fi funcţionar public pentru a putea ocupa funcţia de prefect, şeful Executivului a afirmat: ”Dacă sunt îndeplinite condiţiile legale şi omul are calităţile necesare pentru a ocupa o funcţie, îl sprijinim, normal”

El a afirmat că activitatea lui Berbeceau este cunoscută.

”Avem nevoie de un om corect, integru, hotărât, care a demonstrat în activitatea sa că are capacitatea de a atinge obiectivele pe care şi le stabileşte, a subliniat Ludovic Orban.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.