IGSU a transmis, marţi, mesaje RO-Alert în Capitală, în limba română şi limba engleză, după ce rata de infectare a trecut de 3 cazuri la mia de locuitori şi au fost impuse restricţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Atenţie! În municipiul Bucureşti, nivelul de răspândire a noului coronavirus (COVID-19) este ridicat - peste 3 la mia de locuitori. MASCA este obligatorie în spaţiile deschise şi în cele închise! ŞCOLILE îşi vor desfăşura cursurile online. Activitatea ÎN INTERIOR a restaurantelor, cafenelelor, cinematografelor, sălilor de spectacole şi sălilor de jocuri de noroc este interzisă. Aceste decizii sunt valabile pentru următoarele 14 zile. RESPECTAŢI măsurile sanitare pentru a nu pune în pericol viaţa dvs. sau a celor din jur. DSU-IGSU”, este mesajul în limba română transmis de DSU, prin IGSU, în Bucureşti.

Mesajul a fost trasmis şi în limba engleză.

”Facem precizarea că, în perioada următoare, şi alte judete din ţară vor remite astfel de mesaje preventive în rândul  localnicilor din zonele unde sunt înregistrate  sau sunt previzionate creşteri ale gradului de infectare. Măsura transmiterii recomandărilor preventive prin intermediul sistemului Ro-Alert vine în completarea măsurilor dispuse de autorităţi destinate limitării răspândirii SARS-CoV-2 în rândul populaţiei”, a mai transmis IGSU.

Autorităţile au impus restricţii în Bucureşti, după ce luni rate de infectare a fost de 3.19 cazuri la mia de locuitori. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.