Tehnicianul FCSB, Anton Petrea, a declarat, luni seară, că nu ar avea nicio problemă să fie din nou secundul lui Laurenţiu Reghecampf, dacă acesta ar reveni la gruparea patronată de Gigi Becali.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu am vorbit nimic nici cu Laur, nici cu ceilalţi membri din staff, vom vedea ce va fi, viaţa îţi oferă surprize. Da, de ce nu (n.r - să fie secundul lui Reghecampf)? Se poate întâmpla orice. Dacă va avea nevoie de mine, cu mare plăcere. Am fost cu el o lungă perioadă de timp, l-am ajutat mult, şi el pe mine, vom vedea ce va fi. Cea mai mare perioadă a carierei mele a fost alături de el", a declarat Petrea la Digisport.

El a vorbit şi despre meciul cu Academica Clinceni, câştigat, scor 2-0. "A fost o victorie muncită, după un joc echilibrat în prima parte. În a doua parte, totul a mers maibine. Ca nivel de pregătire sunt mulţumit de echipă".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.