Poliţiştii argeşeni au reţinut, luni, trei bărbaţi din Bucureşti şi judeţul Ilfov care duminică seară au fost prinşi în timp ce încercau să fure mai multe bunuri dintr-un magazin de pe raza municipiului Piteşti. Unul dintre suspecţi i-a ameninţat cu un cuţit pe angajaţii magazinului, încercând să fugă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor furnizate de Poliţia judeţeană Argeş, cei trei au fost prinşi duminică seară în timp ce încercau să sustragă mai multe obiecte cărora le-au desprins elementele de siguranţă. Eu au fost prinţi de către personalul de la pază, iar unul dintre bărbaţi a încercat să scape ameninţându-i pe angajaţii magazinului cu un cuţit.

Anunţaţi despre incident, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Piteşti au reuşit prinderea a doi dintre cei trei, iar în scurt timp, a fost identificat şi prins şi al treilea bărbat, toţi fiind conduşi la sediul poliţiei.

În urma verificărilor, anchetatori au stabilit identitatea celor trei: este vorba despre un bărbat de 40 de ani şi altul de 25, ambii din Bucureşti, a treilea suspect având 44 de anin şi domiciliul în Chiajna, judeţul Ilfov. Cel de 25 de ani i-a ameninţat cu cuţitul pe angajaţii magazinului.

„După administrarea probatoriului, cei trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi în faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a transmis, luni, IPJ Argeş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.