Munca de acasă a devenit o realitate tot mai des întâlnită. Dacă până acum era o alternativă pentru o anumită clasă de persoane, acum aceasta devine se pare aproape singura modalitate de a mai munci, în condiţiile în care online-ul ne menţine conectaţi. Dar implică şi ceva mai multe schimbări, printre care amenajarea unui birou acasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru că depindem de spaţiu, nu este exclusă amenajarea în balcon a unui birou. Sună atipic, dar da, se poate. Iată şi câteva recomandări de produse de la UNIC SPOT, comerciant de mobilier mic, la preţuri accesibile. Avantajul este şi cel al diversităţii, astfel că amenajarea nu trebuie să implice un plan greu de pus la punct şi ulterior în practică.

Biroul

Este element central al muncii de acasă. Biroul trebuie să îndeplinească mai multe funcţii, de la cele estetice la cele funcţionale. Te duce cu gândul instant la biroul din lemn. Totuşi îţi doreşti să eviţi ceva banal. În plus, balcoanele tind să fie de dimensiuni mici, astfel încât biroul ales este limitat din acest punct de vedere.

Ai nevoie de un birou ce are spaţiu suficient, loc de depozitare, ceva sertare, încât să nu te ridici prea des după lucruri, dar să stai şi comod şi într-o poziţie corectă.

Unic Spot dedică o categorie specială birourilor pentru pc. Variantele sunt din categoria celor destul de aerisite, deloc înghesuite, în tonuri de alb sau cireş. Biroul fără spaţii închise, dar cu numeroase compartimentări te va ajuta să te organizezi eficient.

Scaunul

Este următorul element ca importanţă. Tot ce ştim este că o poziţie incorectă la birou echivalează cu dureri de spate şi un chin de a mai continua programul de muncă. Este musai necesar un scaun ergonomic şi din nou apelăm la aceeaşi sursă. Regăseşti opţiuni accesibile aici: https://www.unicspot.ro/scaune-birou/.

Vei prefera în mod cert un scaun ergonomic. Dacă spaţiul nu permite să integrezi un model de tip directorial, te poţi mulţumi cu cele clasice, chiar fără mânere. Important este să dispună de funcţii de ajustare la înălţime mai ales - pistonul din dotare.

În funcţie de buget şi preferinţe, poţi alege scaunul comod, cu şezut şi spătar moi. Faţă de regulile de la birou, de data aceasta îţi poţi seta preferinţele estetice, să alegi textura şi culoarea dorită. Aşadar nu te limita la simplul negru.

Lumina

Este un alt aspect important. Vei poziţiona elementele astfel încât biroul să se scalde în multă lumină naturală. Depinde însă şi de arhitectura locului. Completează cu lumina potrivită, veioză cu lumină rece şi poate chiar şi ceva lumini ambientale.

Completează cu un covor, pentru a da o notă mai personală spaţiului, poate chiar şi cu o oglindă pentru a crea iluzia optică de spaţietate sau cu un ceas de perete. Astfel de decoraţiuni le regăseşti şi la unicspot.ro.

Detalii de contact Unic Spot

Unic Spot îşi prezintă produsele în cadrul paginii oficiale. Pentru asistenţă regăsiţi în pagina oficială şi numerele de contact disponibile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.