Muncipiul Sfântu Gheorghe a trecut, luni, de rata de infectare de 3 cazuri la mia de locuitori, iar populaţia a fost informată prin mesaj RO-Alert. Toate unităţile de învăţământ trec în scenariul roşu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Având în vedere contextul epidemiologic actual, precum şi creşterea alarmantă a numărului de infectări cu virusul SARS-CoV-2, ceea ce reprezintă în momentul de faţă depăşirea de peste 3 la mia de locuitori, I.S.U. Covasna a transmis astăzi un transmis un mesaj de avertizare RO-ALERT în municipiul Sfântu Gheorghe cu recomandări privind respectarea regulilor de distanţare şi igienă”, a transmis, luni, ISU Covasna.

Sursa citată a precizat că masca de protecţie este obligatorie în toate spaţiile deschise şi închise, iar unităţile de învăţământ trec la scenariul 3.

”Facem încă o dată apel la cetăţeni să respecte regulile şi recomandările făcute de autorităţi, pentru ca, împreună, să reuşim diminuarea efectelor acestei pandemii”, a mai transmis ISU.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.