Fostul lider PDL Liviu Negoiţă s-a înscris în PMP, el fiind prezent şi la Biroul Electoral Central la depunerea listelor de candidaţi ai partidului pentru alegerile parlamentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Bun venit în PMP, Liviu Negoiţă!”, a scris pe Facebook liderul PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, postând şi o imagine alături denegoiţă pe treptele sediului PMP.

De altfel, Negoiţă a fost prezent alături de Tomac şi de aţi lideri ai partidului, la depunerea listelor de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

FOTO: Inquam Photos / George Calin
FOTO: Inquam Photos / George Calin

În vârstă de 58 de ani, Liviu Negoiţă a fost videpreşedinte PDL, preşedinte al PDL Bucureşti, deputat, primar al Sectorului 3, iar în 2009 a fost nominalizat pentru postul de premier de preşedintele Traian Băsescu, care după încheierea mandatului a fondat PMP.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.