OnePlus 8T este cel mai nou flagship al companiei chineze cu numeroşi adepţi şi în România, care a avut curajul să facă această lansare când ecourile generate de noile iPhone-uri sunt încă puternice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

OnePlus 8T nu vine cu noutăţi pe partea de design, fiind un smartphone lipsit de breton, spre deosebire de noile iPhone, şi cu o cameră frontală perforată în colţul din stânga sus al ecranului.

Bazat pe Snapdragon 865, care multe flagship-uri din 2020, OnePlus 8T vine cu un ecran de 6,55 inch cu 120Hz rată de refresh, 5G şi o baterie de 4.500 mAh care se încarcă cu 65W.

Producătorul spune că o încărcare completă durează 39 de minute, iar într-un sfert de oră de ajunge de la 0 la 58%, ceea ce ar trebui să fie suficient pentru o zi întreagă.

Sistemul foto este compus, pe lângă camera principală de 48MP, dintr-o cameră ultrawide, una macro şi un senzor de profunzime. Lipseşte din acest setup obiectivul tele.

OnePlus 8T va fi livrat cu Android 11 şi va fi disponibil în două versiuni: cu 8GB RAM şi 128GB stocare şi cu 12GB RAM şi 256GB stocare. Prima va costa 599 euro, iar a doua 699 euro.

Alături de smartphone, producătorul chinez a mai prezentat căştile wireless OnePlus Buds Z, care vor costa 50 de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.