Poliţiştii din Alba cer sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unei persoane de interes în instrumentarea unui dosar penal şi fac publice imagini cu o femeie care ar fi retras bani de la bancomat, de mai multe ori, folosind fără drept cardul unei alte persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea persoanei din imagine, în interesul soluţionării unei cauze privind fapte de efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi acces ilegal la un sistem informatic, se arată într-un comunicat al IPJ Alba, de miercuri.

"În imagine apare o femeie care ar fi folosit fără drept cardul bancar al unei persoane şi ar fi efectuat 9 retrageri de numerar, în valoare totală de 6.300 de lei, de la ATM –ul unei bănci", adaugă sursa citată.

Cetăţenii care pot oferi detalii care ar putea ajuta la identificarea acesteia sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze la numărul unic de urgenţă 112.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.