Muzicianul Stevie Wonder a anunţat că a părăsit Motown Records după aproximativ 60 de ani, iar marţi a lansat două piese şi a declarat că a semnat un contract cu Republic Records.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Wonder a lansat marţi seară, într-o conferinţă de presă, piesele „Where Is Our Love Song” şi „Can’t Put It in The Hands Of Fate” şi a anunţat că părăseşte Motown Records după aproximativ şase decenii de colaborare.

Artistul a colaborat cu Motown întreaga carieră, de când a semnat, la vârsta de 11 ani, în 1961, un contract cu casa de discuri.

„Chiar dacă am plecat de la Motown, nu voi părăsi vreodată Motown. Asta este Detroit. Aşa că sunt sigur că vom găsi un mod de a putea face nişte lucruri la Motown. Voi fac «Gospel Inspired by Lula» cu Motown. Vom găsi o cale”, a spus el referitor la proiectul inspirat de mama lui pe care l-a anunţat în 2013.

Stevie Wonder a mai declarat că are în vedere elaborarea unei compilaţii care va cuprinde cele două noi cântece şi că va lansa un nou album solo, „Through the Eyes of Wonder”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.