Mai multe persoane care au participat la un cortegiu funerar au fost amendate de poliţiştii doljeni pentru că nu au respectat măsurile de distanţare fizică şi protecţie sanitară. Poliţiştii au dat în acest caz sancţiuni de 6.000 de lei, jumătate din sumă fiind primită de un bărbat de 30 de ani, în calitate de organizator.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dolj, în 10 octombrie, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe traseul de deplasare al unui cortegiu funerar, persoanele participante nu ar fi respectat toate normele de protecţie sanitară.
 
"Astfel, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat 30 de persoane care nu ar fi respectat în totalitate măsurile de distanţare fizică şi protecţie sanitară, fiind aplicate amenzi în valoare de 3.000 de lei”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.
 
Sursa citată a menţionat că un bărbat de 30 de ani, din Craiova, a fost sancţionat contravenţional, în calitate de organizator, cu amendă în valoare de 3.000 de lei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.