Maynard James Keenan, solistul şi liderul trupei Tool, a dezvăluit că a fost diagnosticat în luna februarie cu Covid-19 şi spune că plămânii îi sunt încă „distruşi” în urma bolii, potrivit NME.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Keenan a declarat într-un interviu acordat recent că a contractat coronavirusul în luna februarie şi că încă se confruntă cu „efectele secundare”.

„A fost urât”, a declarat el pentru Arizona Republic. „I-am supravieţuit, dar nu a fost drăguţ”. El a spus că nu a făcut public diagnosticul pentru că „nu voiam să alerg strigând asta”.

Artistul în vârstă de 56 de ani a avertizat: „Este real. Şi există efecte ulterioare”. Întrebat dacă se simte bine acum, el a replicat: „Ei bine, nu. Încă tuşesc. Când şi când, am aceste accese de tuse pentru că plămânii mei sunt încă deterioraţi. Şi tocmai am trecut peste inflamaţia încheieturilor şi mâinilor”.

„Am avut un atac autoimun sub forma unei artrite reumatoide. Practic, din câte am înţeles, atacă puncte ciudate şi la întâmplare. Aşa că asta am avut. Ăsta a fost premiul meu”, a mai declarat muzicianul.

Keenan va lansa luna aceasta un nou album cu proiectul său Puscifer. „Existential Reckoning” este al patrulea album al trupei şi urmează „Money Shot”, apărut în 2015.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.