Poliţiştii au dat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, şapte amenzi la un eveniment în Popeşti-Leordeni unde nu erau respectate normele de distanţare fizică. Una dintre sancţiuni a fost aplicată organizatorului, iar alta societăţii comercale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii oraşului Popeşti-Leordeni au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că, în Popesti-Leordeni, se desfăşoară un eveniment, la care nu sunt respectate masurile de distanţare fizică. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii pentru verificări şi luarea măsurilor legale”, a transmis, duminică dimineaţă, IPJ Ilfov.

Au fost aplicate 7 sancţiuni contravenţionale, conform Legii nr. 55/2020, dintre care una pentru administratorul societăţii, una pentru organizatorul evenimentului, iar restul altor participanţi la eveniment.

În continuare sunt făcute verificări de către poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.