Cel mai tânăr pacient infectat cu virusul SARS-CoV-2 din judeţul Arad a fost un bebeluş, care avea doar 9 zile la momentul confirmării. Vineri, când a împlinit 24 de zile de viaţă, el a fost externat din spital, fiind vindecat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Cel mai tânăr pacient din judeţul Arad - infectat cu virusul SARS CoV-2 - a fost externat în urmă cu câteva minute de pe Compartimentul de Boli Infecţioase Copii! Este vorba despre un băieţel de 24 de zile, care la internare avea doar nouă zile! Bebeluşul a fost internat cu mămica lui, şi ea pozitivă, iar astăzi pleacă sănătoşi acasă! Mulţumim doamnei doctor Dana Oprea, medic coordonator Compartiment Boli Infecţioase Copii precum şi întregii echipe medicale, iar pacienţilor le dorim multă sănătate!”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Spitalului Judeţean Arad.
 
De la începutul pandemiei de coronavirus, 3.091 de persoane au fost confirmate infectate cu SARS-CoV-2 în judeţul Arad, dintre care 51 în ultima zi, iar 173 de bolnavi au decedat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.