Meciul amical Anglia U19 – Scoţia U19 a fost oprit, joi, la St. George’s Park, în prima repriză, din precauţie, după ce antrenorul oaspeţilor a aflat că are coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit federaţiei scoţiene, jucătorii şi staful Scoţiei au fost testaţi duminică în vederea meciului de joi cu Anglia, iar rezultatele au fost negative. Trei fotbalişti care evoluează în Anglia s-au alăturat lotului scoţian miercuri, după care întreg lotul şi membrii stafului tehnic au fost testaţi din nou în vederea partidei revanşă cu Anglia, programată duminică.

“Cei trei jucători au fost în izolare şi nu au avut contact cu nimeni altcineva. Totuşi, în ciuda testării negative de duminică, în cazul antrenorului Billy Stark rezultatul a fost pozitiv la al doilea test. Rezultatul i-a fost comunicat imediat tehnicianului şi meciul a fost oprit, conform protocolului Covid-19”, se arată pe site-ul scottishfa.com.

Billy Stark se va autoizola timp de 10 zile. Restul stafului şi echipa se vor autoizola 14 zile, din precauţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.