Filmările pentru „Jurassic World: Dominion” au fost suspendate după ce mai multe persoane din echipă au fost testate pozitiv cu Covid-19, a anunţat regizorul Colin Trevorrow.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe Twitter, Trevorrow a scris: „Am avut câteva rezultate pozitive la testele pentru coronavirus. La scurt timp după, toţi au fost testaţi negativ, dar, potrivit protocoalelor de siguranţă, vom face o pauză de două săptămâni. Revenim curând”.

Un purtător de cuvânt al Universal a confirmat informaţia. „Târziu, noaptea trecută (marţi, n.r.), am fost informaţi că au existat câteva teste pozitive pentru Covid-19. Chiar dacă testele ulterioare au rezultat negative în această dimineaţă (miercuri, n.r.), pentru că avem protocoale stricte şi pentru că siguranţa şi bunăstarea întregii noastre echipe sunt extrem de importante, cei care au fost testaţi pozitiv se află în autoizolare, la fel şi cei care au fost în contact cu ei. Astfel, filmările au fost temporar supendate şi vor fi reluate în conformitate cu regulile de siguranţă stabilite”.

Informaţia a venit la câteva ore după ce Universal a anunţat că a amânat data de lansare pentru „Jurassic World: Dominion”, pentru 10 iunie 2022, cu un an mai târziu decât era programată.

„Jurassic World: Dominion”, aş şaselea film din franciza care a debutat în urmă cu 27 de ani, este filmat în Marea Britanie. După mai multe luni în care lucrul la film a fost suspendat, din cauza crizei sanitare, aceasta a fost una dintre primele mari producţii reluate.

Chris Pratt şi Bryce Dallas Howard au revenit în distribuţia din care fac parte Laura Dern, Sam Neill, Jeff Goldblum şi BD Wong.

Trevorrow, care a mai regizat „Jurassic World” (2015), a revenit în acelaşi rol.

Cele cinci lungmetraje „Jurassic Park” şi „Jurassic World” au generat încasări de peste 5 miliarde de dolari la nivel global. „Jurassic World” şi continuarea sa, „Fallen Kingdom”, au încasat fiecare peste 1 miliard de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.