Federaţia Scoţiană de Fotbal a anunţat, miercuri, că fotbalistul Stuart Armstrong a fost testat pozitiv cu coronavirus, astfel că a devenit indisponibil pentru următoarele meciuri ale naţionalei Scoţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scoţia va întâlni Israel în barajul pentru Euro, joi, iar la 11 octombrie va juca împotriva Slovaciei şi la 14 octombrie împotriva Cehiei, în Liga Naţiunilor.

Armstrong a fost testat negativ luni, la sosirea la baza de pregătire a Scoţiei, însă testul suplimentar pentru UEFA a avut rezultat pozitiv, anunţat miercuri dimineaţa. Jucătorul se va autoizola timp de zece zile.

Toţi ceilalţi componenţi ai echipei Scoţiei au avut rezultate negative la testele Covid-19. Totuşi, jucătorii Kieran Tierney şi Ryan Christie, precum şi un fizioterapeut şi un masor, se vor autoizola 14 zile, ei fiind contacţii lui Armstrong.

Mecviul Scoţiei cu Israel, programat joi, la ora 21.45, va fi arbitrat de Ovidiu Haţegan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.