Primarul ales al municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a anunţat că a primit rezultatul testului de COVID - 19, acesta fiind negativ, dar că va rămâne în autoizolare până le cel de-al doilea test pe care îl va face la sfârşitul săptămânii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am primit rezultatul testului de azi dimineaţă, e negativ. Voi rămâne în autoizolare voluntară până la un al doilea test pe care îl voi face la sfârşitul săptămânii. Subliniez că datorită faptului că amândoi am purtat mască, ancheta epidemiologică a stabilit că nu am fost ”contact direct”. Recomandarea mea pentru voi toţi este să purtaţi mască şi să păstraţi distanţa oriunde puteţi, chiar şi când sunteţi cu prieteni sau colegi. Şansele ca în următoarele luni să intraţi în contact cu o persoană infectată sunt mari şi singura cale să evitaţi carantina obligatorie este să respectaţi acele reguli”, a scris Dominic Fritz pe Facebook.

Miercuri dimineaţă, Fritz anunţa că s-a autoizolat, după ce luni a intrat în contact cu o persoană depistată pozitiv cu COVID - 19.

Marţi, Fritz a avut mai multe întâlniri, printre care cu prefectul judeţului Timiş, Liliana Oneţ şi conducerea Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.