Actorul american Clark Middleton, cunoscut pentru roluri în "Blacklist", "Twin Peaks" "Snowpiercer" sau "Sin City", a murit la vârsta de 63 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a murit din cauza virusului West Nil, aşa cum a explicat soţia sa Elissa pe reţelele de socializare. 

"Cu tristeţe anunţăm sfârşitul unei vieţi speciale, demnă de a fi celebrată: Clark Tinsley Middleton, 63 de ani, actor, scenarist, regizor, profesor, erou, soţ, model şi prieten", a declarat ea într-un comunicat transmis Variety. 

Clark Middleton a apărut în numeroase seriale, în special în "Law & Order", "Fringe", "Gotham", "The Path", "American Gods". Dar în special în al treilea sezon din "Twin Peaks", difuzat în 2017, la 26 de ani după debutul serialului lui David Lynch, şi graţie rolului Glen Carter din "Blacklist" s-a făcut remarcat în aceşti ultimi ani. 

Pe marile ecrane, a apărut în "Kill Bill Vol. 2", de Quentin Tarantino, "Snowpiercer", de Bong Joon-ho sau "Sin City", de Frank Miller şi Robert Rodriguez.

A lucrat şi în teatru. A scris şi a jucat în spectacolul "Miracle Mile". A predat actoria la New York. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.