Marcel Ciolacu a anunţat că va candida pentru un mandat de parlamentar la Buzău, iar Gabriela Firea va deschide lista la Senat a PSD. Chestionat dacă Viorica Dăncilă se va regăsi pe listele partidului la alegerile parlamentare, Ciolacu a răspuns: „ţinând cont că a fost prim-ministrul României, cred că da, dar e decizia organizaţiei de la Teleorman”. El a adăugat că au fost discuţii ca pe listele PSD să nu se afle traseişti şi nici oameni cu probleme penale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE „Nu o să fie candidaţi cu probleme penale pe listele PSD. Sunt mai multe propuneri. Totuşi există prezumţia de nevinovăţie, dar va fi o decizie politică, dacă sunt şi cei care sunt trimişi în judecată, cei care au o hotărâre a instanţei. Voi face ce e mai bine pentru PSD şi pentru societatea românească”, a explicat Ciolacu.

ŞTIREA INIŢIALĂ „O să îmi permit acest lucru să candidez la Buzău, la lista de parlamentare. Dacă colegii mei o să hotărască să nu fiu pe locul 1, asta este. Da, locul 1 la Senat pe Bucureşti, doamna Gabriela Firea”, a afirmat Marcel Ciolacu, la finalul Consiliului Politic Naţional de luni. 

Chestionat dacă îşi va asuma un anumit scor la parlamentare, liderul PSD a replicat: „O să avem discuţii cu fiecare organizaţie care îşi asumă un anumit scor. În funcţie de cum şi-au asumat organizaţiile scorul politic, o să vin şi eu să îmi asum. E un pic prematur. Ne vom organiza să fie primul partid în continuare, ca şi la locale”,

Ciolacu a precizat, despre Viorica Dăncilă, că „tinând cont că a fost prim-ministrul României, cred că da, dar e decizia organizaţiei de la Teleorman”.

Întrebat dacă se va regăsi pe lista PSD la Senat şi Marian Oprişan, care îşi doreşte un mandat de senator, Marcel Ciolacu a răspuns: „Vom avea discuţia cu colegii din cadrul organizaţiei PSD Vrancea”.

„Da a fost o discuţie şi în această privinţă, să încercăm să nu avem traseişti pe listele noastre. Deciziile acestea le vor lua preşedinţii de organizaţii. Am stabilit nişte principii. E prima oară când se stabilesc principiile înainte de listele la alegeri”, a completat Ciolacu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.