În Consiliul Politic Naţional al PSD de luni a fost cerută demisia lui Marian Oprişan de la şefia PSD Vrancea, chiar de către Cristian Misăilă, cel care a câştigat funcţia de primar la Focşani şi de către Marcel Ciolacu, au declarat surse din partid pentru News.ro. Acesta a refuzat să demisioneze, iar conducerea social-democrată a procedat prin vot la demiterea sa, au adăugat sursele citate. De asemenea, şefia organizaţiei de femei a PSD a fost preluată de Doina Federovici, în locul fostului premier Viorica Dăncilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE La şedinţa conducerii PSD de luni au fost discuţii ca şefia organizaţiei PSD de femei să fie preluată de senatoarea Doina Federovici, în locul Vioricăi Dăncilă, care conducea filiala, au mai spus surse din partid, pentru News.ro.

ŞTIREA INIŢIALĂ Niculae Bădălău a demisionat şi el de la şefia PSD Giurgiu, în contextul în care mandatul acestuia ca vicepreşedinte al Autorităţii de Audit la Curtea de Conturi începe pe 15 octombrie, au mai spus sursele menţionate.

Pe „lista neagră”, în urma rezultatelor slabe la alegerile locale, se numără şi liderii Mihai Fifor - PSD Arad, Ioan Dârzu - PSD Alba, Felix Stroe - PSD Constanţa, Gabriela Zetea - PSD Maramureş, Marius Dunca - PSD Braşov, au adăugat sursele social-democrate, însă o decizie nu a fost luată până acum de conducerea partidului. 

Camera Deputaţilor şi Senatul l-au votat, într-un plen reunit pe 30 iunie, pe Niculae Bădălău în această funcţie la Curtea de Conturi. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.