Biroul Politic al PNL a votat şi a ratificat, luni, colaborarea cu PMP, la nivelul consiliilor locale şi al consiliilor judeţene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am votat şi am ratificat protocolul de colaborare în plan local între PNL şi PMP. După cum bine ştiţi, PMP se află la guvernare alături de PNL, facem parte din aceeaşi familie a Paritului Popular European şi am luat decizia ca în consiliile locale, judeţene să avem un protocol de colaborare pentru a pune în aplicare programele locale şi pentru a pune în aplicare promisiunile ambelor partide”, a anunţat, luni, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, într-o conferinţă de presă.

Întrebat despre posibilitatea ca Mihail Neamţu să fie viceprimar, liderul liberalilor Ludovic Orban a precizat duminică seară că nu este exclusă această variantă.

Liderul PMP Eugen Tomac a anunţat că a propus premierului Ludovic Orban un acord de colaborare în administraţiile locale acolo unde pot fi formate majorităţi de dreapta. El a adăugat că PMP va merge pe cont propriu la alegerile parlamentare.

Liderul PMP a mai declarat, întrebat duminică dacă a negociat cu PNL ca Mihai Neamţu să fie viceprimar al Capitalei, că nu poate confirma sau infirma informaţiile, pentru că nu a fost semnat protocolul de colaborare la nivelul administraţiilor locale cu partidul condus de Ludovic Orban. Tomac a adăugat că „vom negocia foarte multe funcţii în toată ţara, inclusiv în Bucureşti”.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.