Actorul Thomas Jefferson Byrd, cunoscut din mai multe filme regizate de Spike Lee, a fost împuşcat mortal în Atlanta, potrivit poliţiei locale citate de Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Byrd, în vârstă de 70 de ani, a fost ucis sâmbătă noapte.

Poliţia a fost alertată cu privire la o persoană rănită. Medicii chemaţi la faţa locului l-au identificat şi au pronunţat decesul cauzat de mai multe răni în spate provocate de o armă de foc. 

Departamentul de poliţie din Atlanta a transmis că investigaţia continuă.

Byrd a jucat în mai multe filme ale lui Lee, între care „Clockers”, „Get on the Bus”, „Bamboozled”, „Chi-Raq”, „Red Hook Summer”, „Girl 6” şi „Da Sweet Blood of Jesus”.

El a jucat şi în „Brooklyn’s Finest” al lui Antoine Fuqua, în filmul biografic „Ray” şi în „Set It Off” al lui F. Gary Gray.

Duminică, Lee a scris pe Instagram: „Sunt atât de trist să anunţ decesul tragic al fratelui nostru iubit Thomas Jefferson Byrd, noaptea trecută, în Atlanta, Georgia”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.