Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că nu are un mesaj pentru suporterii care contestă convocarea lui Mario Camora, el precizând că spre deosebire de suporteri, antrenorii sunt trecători.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu am cum şi dacă aş încerca să am e clar că aş pleca în dezavantaj din prima, pentru că ei reprezintă o mare parte a suporterilor români, au fost, sunt şi vor fi mereu în tribune, pe când noi venim aici în funcţie de fiecare în parte, după mandat pleacă. Ei vor fi mereu aici”, a spus Rădoi, după ce a fost întrebat: “Aveţi un mesaj privind criticile anumitor grupuri de suporteri ai echipei naţionale legate de convocarea lui Mario Camora?”

Tricolorii vor disputa trei meciuri în următoarea perioadă: Islanda – România (8 octombrie – semifinală baraj Euro), Norvegia – România (11 octombrie – Liga Naţiunilor), România – Austria  (14 octombrie – Liga Naţiunilor).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.