Procurorii au întocmit un dosar penal după organizarea unei petreceri pe Cluj Arena din Cluj-Napoca la care au participat peste 320 de persoane, care nu au purtat mască şi care nu au păstrat distanţarea fizică recomandată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a transmis sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că procurorii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. 
„În noaptea de 03/04 octombrie, o societate comercială a organizat o petrecere privată în incinta Cluj Arena din municipiul Cluj – Napoca, la care au participat aproximativ 320 de persoane, care nu au purtat mască de protecţie şi nu au păstrat distanţarea fizică recomandată”, precizează comunicatul.
Sursa citată a menţionat că urmărirea penală este efectuată in rem.
Evenimentul a fost organizat de The Date, care potrivit paginii de Facebook, „este un brand de petreceri premium, menite să creeze «nopţi experienţă», în locaţii diferite de fiecare dată.
La petrecere a fost invitat să mixeze DJ-ul Vali Bărbulescu, iar evenimentul a continuat şi după venirea poliţiştilor, potrivit cluj24.ro. De asemenea, organizatorul evenimentului a fost amendat de poliţie cu 1.000 de lei, conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, mai transmite sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.