Două adolescente cu vârste de 14 ani, respectiv 16 ani, ambele din Piteşti, sunt cercetate sub control judiciar pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe după ce în spaţiul public au apărut, la începutul lunii august, două înregistrări în care cele două bat, înjură , scuipă o altă fată de 14 ani. Aparent, motivul pentru care cele două au agresat-o e tânără este faptul că aceasta a intrat în cartierul Trivale din Piteşti fără a avea acordul lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Cercetările sunt făcute de către poliţiştii din cadrul Secţiei 3 de Poliţie Piteşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, şi au fost demarate din oficiu la data de 3 august, ca urmare a apariţiei în spaţiul public a două filme în care o adolescentă este agresată de alte două. 
„În urma activităţilor desfăşurate, au fost identificate şi audiate persoanele implicate. Din cercetări s-a stabilit că, la sfârşitul lunii iulie, o fată de 14 ani, ar fi fost agresată, în aceeaşi zi de două minore, de 14 ani, respectiv 16 ani, în timp ce se afla în locaţii diferite de pe raza municipiului Piteşti” a transmis, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş. 
Filmările publicate în presa locală arată că una dintre agresoare este nemulţumită de faptul că victima a intrat în cartierul Trivale din Piteşti fără a avea acordul său. 
„Tu ai tupeu să calci în Trivale mă? Şi ce cauţi în Trivale? Mi-ai cerut voie să intri în Trivale? Zi, fă, mi-ai cerut voie să intri în Trivale? De acu încolo nu mai calci în Trivale nici tu, nici una! E clar?” o întreabă una dintre agresoare pe adolescentă, după care o scuipă, o trage de păr, o loveşte peste faţă şi o înjură.
Ulterior ,tânăra agresivă o pune pe victimă să îngenuncheze în faţa sa, să în spună că a înţeles că nu are voie să mai intre în acel cartier, după care o scuipă şi pleacă. 
La scenele violente au asistat şi alţi adolescenţi, băieţi şi fete. La un moment dat, pe unul dintre filme, unul dintre băieţi îi spune uneia dintre agresoare „Las-o în pace!”, însă aceasta nu se opreşte. 
Cele două fete sunt cercetate sub control judiciar.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.