Un bărbat de 37 de ani din Bucureşti care pretindea că este medic şi este suspectat de mai multe acte de agresiune sexuală şi viol asupra unor minori a fost reţinut de poliţişti. Anchetatorii i-au percheziţionat locuinţa, unde au găsit instrumentar medical, dar şi ştampile şi alte înscrisuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri, Biroul Agresiuni Sexuale  au reţinut un bărbat de 37 de ani, cercetat sub aspectul săvârşirii mai multor infracţiuni de agresiune sexuală şi viol asupra unor minori, băieţi, dosarul fiind instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

”La data de 21.09.2020, la o secţie de poliţie s-a prezentat o persoană, însoţită de fiul său minor, care a reclamat faptul că în urmă cu câteva zile, băiatul ar fi fost agresat sexual de către un bărbat, care s-a prezentat ca fiind medic şi care l-a atins în zonele intime. Din datele furnizate la acel moment reieşea faptul că minorul a fost condus la  adresă de către  un alt băiat, de vârstă apropiată”, a transmis, joi seară, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că cercetările au fost preluate de Biroul Agresiuni Sexuale din Poliţia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, iar investigaţiile efectuate au condus la identificare altor 3 minori au interacţionat cu persoana indicată drept medic.

”În urma audierilor şi probatoriului administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul s-ar fi prezentat drept medic, afişând în acest sens şi un anumit instrumentar medical,  şi ar fi procedat la anumite examinări corporale asupra minorilor, precum şi la alte gesturi şi acte de natură sexuală. Activitatea de cercetare penală a condus la identificarea bărbatului, astăzi fiind pus în aplicare un mandat de percheziţie la locuinţa sa”, au mai transmis poliţiştii.

Potrivit acestora, au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe probe  – ştampile, instrumentar medical, halate de tip medical şi documente care i-ar fi atestat  profesia.

Bărbatul a fost condus la audieri şi ulterior reţinut.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.