Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, întrebat despre videoconferinţa cu prefecţii şi reprezentanţii altor instituţii implicate în gestionarea pandemiei de COVID-19, că se va face o analiză şi că doreşte "o mai mare seriozitate" în implementarea măsurilor existente. "Sunt îngrijorat de ce am văzut astăzi", a afirmat Orban, referindu-se la bilanţul infectărilor cu noul coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Orban a fost întrebat, miercuri, despre videoconferinţa cu prefecţii şi cu reprezentanţi ai altor instituţii, la care va participa.

"Facem o analiză, sunt îngrijorat de ce am văzut astăzi, facem o analiză foarte serioasă şi vom anunţa după videoconferinţa cu prefecţii, la care va participa ministrul de Interne, ministrul Sănătăţii, vicepremierul Raluca Turcan, secretarul de stat Raed Arafat, deci toţi factorii implicaţi în bătălia contra COVID, vom face o cinferinţă de presă după", a explicat el, precizând ulterior că s-a referit la numărul mare de persoane confirmate cu COVID-19.

El a spus că restricţii pe regiuni "sunt deja existente".

"Vrem o mai mare seriozitate în implementarea lor", a afirmat Orban.

Videoconferinţa va începe la ora 17.00.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, miercuri, că de la ultima raportare au fost înregistrate 2.158 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.