Poliţiştii au găsit în maşina oprită, în ziua alegerilor, la Mangalia o sumă de bani şi mai multe materiale de propagandă în favoarea unui candidat şi au deschis un dosar penal în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Ieri, 27 septembrie, în jurul orei 15.30, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, în timp ce s-ar fi deplasat într-un autoturism pe raza municipiului, ar fi oferit bani cetăţenilor, sfătuindu-i pe aceştia să voteze cu un anumit candidat la alegerile locale. În urma controlului vehiculului în cauză, poliţiştii au găsit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor o sumă considerabilă de bani, precum şi materiale de propagandă, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de coruperea alegătorilor”, a anunţat, luni, Poliţia Judeţeană Constanţa. 
 
Poliţia a menţionat şi că în zona respectivă şi-a făcut apariţia şi un candidat la Primăria Mangalia, care nu avea vreo calitate sau vreo legătură cu incidentul respectiv. 
 
Candidatul independent la Primăria Mangalia Mohammad Murad a confirmat că şoferul respectiv lucrează pentru el şi a mers în zona respectivă să vadă despre ce este vorba.
 
Candidatul PNL la Primăria Mangalia, Cristian Radu, susţinea, pe pagina sa de Facebook, că unul din candidaţii la Primăria Mangalia a fost dus la poliţie într-un dosar de mituire a alegătorilor, fără a-i da numele. 
 
Mohammad Murad a dezminţit informaţiile, spunând că nu a fost arestat şi că nu sunt ilegalităţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.