Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a afirmat, duminică seară, că a votat cu Traian Băsescu şi PMP, dar a constatat că s-a votat ”noul”, aşa cum în 2004 se vota PD. ”«Noul»de atunci a devenit «vechiul»”, a afirmat Udrea, adăugând că ”Nicuşor Dan nu poate fi un primar cu mult mai rău decât Gabi Firea”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Deci s-a votat cu entuziasm “noul”. Cam cu acelaşi entuziasm cu care se vota PD în 2004...  pentru cei care nu ştiu că şi atunci venea “o nouă clasa politică” care “alungă PSD-ul” cum zic acum cei de la USR şi Plus. Şi eu zic că cei care au venit atunci au făcut chiar lucruri bune pentru Bucureşti şi România, dar să ştiţi că şi ei sunt cei pe care votul de azi a vrut să îi înlocuiască în politică. Deci “noul”de atunci a devenit “vechiul”de azi”, a scris Elena Udrea, duminică seară, pe Facebook.

Aceasta susţine că şi cu USR PLUS se va întâmpla la fel.

”Exact aşa va fi şi cu USR Plus, dar nu peste 16, ci peste 4 ani în cazul lor. Tot acest entuziasm se va transforma într-o mare dezamăgire. Cei care au votat cu valul azi au uitat că a existat Guvernul Cioloş, care s-a dovedit printre cele mai incapabile guvernări, au ignorat toate dovezile care au arătat că reprezentaţii USR Plus sunt la fel ca toţi ceilalţi politicieni, prinşi în afaceri cu statul, implicaţi în lobby-uri pentru interlopi locali sau multinaţionale, dedati la nepotisme sau pur şi simplu nepregătiţi pentru funcţiile pe care le ocupă... Sunt de părere că Nicuşor Dan nu poate fi un primar cu mult mai rău decât Gabi Firea, deci nu prevăd o catastrofă prin venirea lui la Primărie. Dar nici nu va rupe gură târgului că primar. Am lucrat cu el când am fost ministru, aşa că mă bazez pe ceva ce am constatat direct”, a mai afirmat Udrea.

Aceasta a urat succes celor care au câştigat alegerile: ”Deci, le urez succes celor care au câştigat azi, chiar dacă eu am votat cu Traian Băsescu şi PMP. Vom vedea peste 4 ani dacă au meritat această speranţa şi entuziasm cu care au fost aleşi, sau doar istoria se repetă şi electoratul pur şi simplu are nevoie să fie hrănit periodic cu ideea de schimbare”. 

În finalul postării, Udrea s-a referit şi la procentul mic pe care PNL l-a obţinut în Bucureşti: ”Cum e aia că Orban anunţă cea mai mare victorie a PNL??? A lui, poate, cu alegerea de a-l susţine pe Nicuşor Dan. Dar nu a PNL-ului, care cu 18-19%, este perdant în aceste alegeri”. 

Liderul PNL, Ludovic Orban a afirmat, duminică seară, că ”PNL înregistrează o victorie clară în alegerile locale şi pentru prima oară PNL bate PSD-ul fără drept de apel”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.