Ludovic Orban a declarat duminică, după ce PNL şi USR PLUS au obţinut victorii în mai multe municipii la alegerile locale că sunt semnale că reuşesc ”eliberarea Vrancei de sub Oprişan”, sugerând că Marian Oprişan ar fi pierdut preşedinţia Consiliului Judeţean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Semnale sunt că reuşim eliberarea Vrancei de sub Oprişan. Astea sunt semnalele de după rezultatele pe care le avem până în prezent”, a declarat Ludovic Orban la Digi 24, enumerând mai multe oraşe în care liberalii au câştigat aşegerile locale de duminică.
El a mai susţinut că PNL a câştigat la Giurgiu,  la municipiu şi cel mai probabil câştigă şi la judeţ.
”Încep prin a spune că domnul primar Robu şi-a recunoscut înfrângerea, dar nu a câştigat PSD, ci a câştigat un candidat al USR-PLUS. Am câştigat la Giurgiu, la municipiu, şi cel mai sigur câştigăm şi la judeţ. Am câştigat pentru prima oară Olteniţa, simbol, municipiul lui Ion Iliescu. E o victorie aşa simbolică. Am câştigat Bistriţa, unde a fost primar PSD. Am câştiga Ploieştiul, Aradul, am câştigat la Târgu-Jiu cu aproximativ 50%, domnul Romanescu a câştigat municipiul Târgu-Jiu. Nu avem încă rezultate de peste tot. Ele vin constant. La Constanţa aşteptăm unde e bătălia, oricum e de bine, nu e bătălia cu PSD, ci e cu un alt candidat reformator. Cam aşa sunt date pe care pot să vi le spun. Nu mă hazardez să vă dau datele până nu suntem siguri 100%. Semnalele sunt că reuşim eliberarea Vrancei de Oprişan. Acestea sunt semnalele pe care avem din datele care ne-au venit până în prezent”, a adăugat liderul PNL.
El a precizat că la Constanţa - unde candidatul USR şi cel al PNL sut la egalitate, conform exit-poll-urilor - încă aşteaptă, dar că ”e de bine că nu e bătălia cu PSD”.
”Nu mă hazardez să dau cifre până nu ştim 100%”, a explicat premierul.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.