Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra (PSD), care a fost depistat cu COVID - 19, vineri, a reuşit să voteze, duminică, înainte de închiderea urnelor, după ce în cursul zilei membrii secţiei de votare au refuzat să îi ducă urna mobilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”AM REUŞIT! Am reuşit să votez, în condiţii de siguranţă deplină! Din păcate, doar după ce am făcut o plângere către secţia de votare, în care am menţionat că ne vom vedea în instanţă. Dreptul la vot e unul Constituţional, însă, în cazul meu, a fost şi rea voinţă. Am votat pentru continuitate la Consiliul Judeţean Timiş! Avem treabă!”, a scris Călin Dobra pe Facebook.

Social - democratul Călin Dobra candidează pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Judeţean Timiş. El a fost depistat cu COVID - 19, vineri, este asimptomatic şi în prezent se află în izolare la domiciliu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.