Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că "oferta” sa pentru primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, care, conform rezultatelor sondajelor de tip exit-poll, a fost reales în funcţie, este să se "întoarcă acasă”, în PSD, "unde îi este locul”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Liderul social-democrat Marcel Ciolacu a declarat, duminică seară, că "oferta” PSD pentru Robert Negoiţă este aceea ca el să revină în PSD.
 
"Cu domnul Negoiţă am vorbit astăzi toată ziua şi oferta este foarte clară: să se întoarcă acasă. Şi cred că domnul Negoiţă se va întoarce în Partidul Social Democrat, unde îi este locul” a declarat Marcel Ciolacu, răspunzând unei întrebări. 
 
Conform rezultatelor exit-poll, centralizate până la ora 19:30 primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, a câştigat un nou mandat în urma scrutinului. Fost membru PSD, Robert Negoiţă a candidat sub sigla Pro Bucureşti, învingându-l pe candidatul susţinut de PNL, USR şi PLUS, Adrian Moraru.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.