Poliţiştii din Vâlcea au deschis dosar penal, după ce au fost sesizaţi că la o secţie de votare din Râmnicu Vâlcea, membrii secţiei de votare verificau buletinele de vot ale alegătorilor, înaintea introducerii acestora în urne.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii vâlceni au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă cu privire la faptul că, la o secţie de vot de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, membrii comisiei verifică buletinele de vot ale votanţilor, înaintea introducerii acestora în urne”, a transmis, duminică seară, IPJ Vâlcea.

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, iar din verificări s-a stabilit că un membru al secţie de votare, pentru alegătorii care nu ştiau să citească, le citea titlul buletinului, după care îi îndruma pe votanţi să-l introducă în urna corespunzătoare.

S-a întocmit dosar penal pentru violarea confidenţialităţii votului.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.