Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii din judeţul Alba, după ce l-au ameninţat cu moartea pe primarul din Roşia Montană, într-un videoclip postat pe o reţea de socializare, folosind şi un pistol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Judeţene Alba, poliţiştii din Abrud au fost sesizaţi prin plângere de către primarul din Roşia Montană cu privire la faptul că a fost ameninţat cu moartea de doi cetăţeni prin intermediul unui videoclip postat pe o reţea de socializare, în care aceştia au folosit şi un pistol.
 
"S-a înregistrat dosar penal, pentru comiterea faptei de ameninţare, iar in urma activităţilor desfăşurate au fost identificaţi cei doi autori, precum şi pistolul air soft, folosit in filmarea postată reţeaua de socializare", arată sursa citată.
 
Cei doi bărbaţi, care au 22, respectiv 40 de ani, şi sunt din comuna Roşia Montană, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca luni să fie prezentaţi parchetului cu propuneri legale. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.